Räikkösen ensi kausi arveluttaa

F1 maailmassa liikkuu jälleen huhuja, että Kimi Räikkönen siirtyisi Red Bull talliin ensi kaudeksi. Innokaat toimittajat ovat udelleet asiaa niin Räikköseltä kuin tallipäällikkö Christian Horner:lta. Kummaltakaan ei kuitenkaan ole saatu kunnon vastausta.

Sportti.com:n mukaan Räikkönen kommentoi Portugalissa ensi kauden suunnitelmiaan seuraavasti.

– Onhan tässä vielä aikaa. Katsotaan, mitä tapahtuu. Mitään ei ole keskusteltu kenenkään kanssa, Räikkönen kertoi.

– Kimi on sitoutunut ralliin ja hän näyttää nauttivan siitä ympäristöstä. Me olemme tyytyväisiä Markin tekemään työhön, joten miksi vaihtaisimme?

Näin vastasi Horner Autosport.com:lle ja tämä on lehdissä todettu kieltäväksi vastaukseksi. En kyllä itsekkään usko, että Red Bull itse haluaisi vaihtaa kuskeja. Pitää kuitenkin muistaa, että pelkkä tallin haluaminen ei riitä sopimukseen. Olisi tyhmää pitää kuskeja itsestäänselvyytenä.