Kimi haluaa jatkaa

Kimi Räikkönen kertoo wrc.comin haastattelussa, että hän haluaa jatkaa rallin MM-sarjassa. Hän toivoo, että ratkaisu asiaan nähdään pian.

– Nautin rallin ajamisesta ja haluan jatkaa, mutta meidän täytyy löytää siihen ratkaisu. Toivottavasti saamme asian kuntoon pian. Mikään ei ole kuitenkaan varmaan.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kimi haluaa jatkaa

  1. Kyllä Kimi Räikkösen suuret luulot siitä, että hänestä tulisi huippukuski ralliin on turhaa pullistelua.Jos hän on tuossa iässä junnaritasolla niin keskittyisi vaan formuloihin. Luuliko hän, että hän olisi kahdessa vuodessa huipulla? Kuinka mediakin on kuvitellut hänestä jotain. Hän häviää jopa tuollasielle tallipäällikön pojalle – Wilsonille – niin ei voi kehua hänen rallitaitojaan. Kovaa osaa kuka tahansa ajaa mutta hallitseeko kovan ajamisen koko rallin ajan. Sitä hän ei opi edes viidessä vuodessa. Formuloita on niin erilaista ajaa ja sen hän osaa. Parempi vaan pysyä siinä minkä osaa. Kuka puhuisi hänelle järkeä. tämä Räikkösen mikkeliläinen kartanlukija nyt vaan haluaa tienata Räikkösen kautta. Häntä on turha kuunnella näissä päätöksissä. Vahinko, että Suomi ei saa enää seurata hänen loistavaa ajamista formuloilla. Vaihda hyvänen aika Räikkönen siihen minkä hallitset. Mieti tarkasti. Älä vielä luovuta koska et ole liian vanha ajamaan formuloita.