Räikkönen 27, tallipäälikkö tyytyväinen

Kimi Räikkönen oli NASCARin Nationwide-sarjan Charlotten osakilpailussa 27. Räikkösen kisan pilasi toisesta autosta irronnut osa, joka jäi hänen Toyota Camryyn kiinni ja hän joutui tekemään ylimääräisen varikkopysähdyksen.

– Auto tuntui todella hyvältä alussa ja pystyin tekemään ohituksia. Sitten se muuttui todella huonoksi. Tuntui, että täytyi pysähtyä mutkissa ja auto puski koko ajan, Räikkönen kertoi autosport.comille.

Räikkönen aloitti kisan hyvin ja ilman ongelmia hän olisi sijoittunut 15 parhaan joukkoon. Tallipäälikkö Rick Ren oli tyytyväinen tyytyväinen kisaan.

– Minä kutsun tätä menestykseksi. Tulokset eivät osoita kuinka hyvin hän ajoi. Ajoimme sijoille 10-12 päätyneiden miesten edellä hyvän aikaa päivästä. Kimi hoiti hommansa hienosti. Pitää ymmärtää, että Charlotte on vaikea kilparata. On hyviä ja kuuluisia kuskeja, jotka eivät ole koskaan voittaneet Charlottessa.