Tallipäälliköt kehuvat Räikköstä kilpaa

Kimi Räikkösen paluusta F1-radoille Williams-tallissa on huhuiltu kovasti. Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali ja McLarenin Martin Whitmarsh kehuvat nyt Räikköstä kilpaa.

– Kimi on fantastinen kaveri. Jos siihen on mahdollisuus, niin Williams on hyvin onnekas. Hän epäilemättä motivoisi tiimiä, mutta olisi erittäin hyvä myös show’n ja formula ykkösten kannalta, Domenicali sanoi MTV3:lle.

– Tiedämme kaikki, että hän on nopea ja ihmiset aliarvioivat, kuinka älykäs hän voi olla. Toivon hänen olevan nälkäinen. Olen varma, ettei hän ole kadottanut kykyään pitää meitä jännityksessä, joten hänen paluunsa olisi fantastinen asia F1:lle. En halua ryhtyä neuvomaan Frank Williamsia, mutta olisi jännittävää, jos hän palkkaisi Räikkösen, Whitmarsh kommentoi Sportti.comin mukaan.