Tätä mieltä ollaan Räikkösen paluusta

Kimi Räikkösen paluu F1-radoille herättää tunteita varmasti jokaisessa. Lajin parissa olevat ihmiset ovat kertoneet mielipiteitään ja tässä niistä muutama.

– Olen iloinen siitä, että Kimi on palannut, koska hän on mahtava kuljettaja ja persoona. On erittäin hyvä taistella jälleen hänen kanssaan. Hänen saaminen takaisin lähtöruudukkoon on hyväksi lajille, faneille, meille kuljettajille, tiimeille ja sponsoreille, Fernando Alonso totesi MTV3:lle.

– Odotan Räikkösen näkemistä. Hän on vielä riittävän nuori ja hän on kasannut itsensä, kertoi David Coulthard BBC:n nettivideolla.

– On hienoa, että hän on palannut. Minulla on hauskaa hänen kanssaan ja hän on hieno ajaja. F1-faneille ympäri maailmaa on mahtavaa saada hänet takaisin, mutta minun elämääni se ei muuta mitenkään, sillä kilpailen jälleen häntä vastaan kuten ketä tahansa vastaan, Heikki Kovalainen Autosport Liven yleisökysymyksessä.

– Olen onnellinen, todella onnelinen hänen puolesta. Kyseessä oli ensimmäinen testipäivä. Katsotaan testien päätteeksi, mitä tuomioita tämän päivän ajoista voi tehdä. Olen kuitenkin erittäin onnellinen Kimin ja hänen tiiminsä puolesta, Michael Schumacher kommentoi Autosportille.