Lotuksella vaikeuksia saada ohjaus sellaiseksi kuin Kimi haluaa

Kimi Räikkönen ei aloittanut kautta kovin vahvasti Australian Melbournessa, sillä auton ohjaustehostimessa oli edelleen ongelmia. Autosport kertoo, että Kimin mukaan vie hiukan aikaa, että ohjaus saadaan täysin kuntoon.

– Se on mitä on ja me tehdään parhaamme korjataksemme ohjausta. Joillain radoilla ohjaus toimii hyvin ja joissain toisissa olosuhteissa se on pieni ongelma. Toivottavasti ennen ensi kisaa saamme uuden osan ja kaikki on sitten kunnossa.

Kolminkertainen F1-mestari Jackie Stewart kertoi Sky Sports -televisiokanavan haastattelussa, että Kimi on etsinyt ohjaustehostimelle oikeanlaista tasoa jo testeissä.

– Tallilla on vaikeuksia saada ohjaus juuri sellaiseksi kuin Kimi haluaa. Luulen, että ohjauspylväs saatetaan vaihtaa vielä useamminkin, jotta ohjaus saadaan nyt todella sellaiseksi kuin Kimi haluaa. Se on parempi tehdä nyt kuin vasta myöhemmin, Stewart kertoi.