Kimi: ”Minulla on ollut hauskaa”

Kimi Räikkönen on nauttinut F1-paluustaan, sen näkee radalla ja radan ulkopuolella. Australiassa Räikkönen sijoittui seitsemänneksi ja Malesiassa viidenneksi.

– Hyvät vibat! Kaksi kisaa takana, 18 edessä. Tähän mennessä kaikki on mennyt joten kuten hyvin minulle. Minulla on ollut hauskaa, se on varma, Räikkönen kertoo kotisivullaan.

Seuraavaan, Kiinan Shanghaissa huhtikuun puolivälissä ajettavaan osakilpailuun Lotus saa uusia osia. Räikkösen mukaan heidän pitäisi olla kilpailukykyisiä Shanghaissakin.

Malesian gp:n jälkeen Räikkönen oli Group Lotuksen toimitusjohtajan Dany Baharin kanssa edustustehtävissä Libanonissa. Lotus on tekemässä sopimusta autoyhtiö RYMCOn ja luksuskiinteistöjä välittävän Zardman-yhtiön kanssa.

Räikkönen vieraili muun muassa Beirutissa Libanonin presidentin Michel Suleimanin luona. Beirutissa MAD-yökerhossa Räikköselle järjestettiin VIP-bileet.

– Se oli mahtava reissu Beirutiin ja oli mukavaa olla lanseeraamassa Lotus Libanonissa. Lotus on erityinen autoyhtiö, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet. Yksi oli paluu formuloihin ja toinen on tehdä merkistä tunnettu ympäri maailman, Räikkönen toteaa.