Räikkösen upea nousu päättyi kakkostilaan

Bahrainin GP päättyi Kimi Räikkösen osalta mahtavasti palkintopallille, kun hän nousi yhdennestätoista ruudusta kakkoseksi. Lotuksen hyvän päivän takasi kolmanneksi ajanut Romain Grosjean.

Kimi sai kilpailuun hyvän lähdön ja nousi ensimmäisen kierroksen aikana seitsemänneksi. Tallikaveri Grosjean nousi lähtöruudusta kolmanneksi.

Kierroksella 7. Kimi ohitti Jenson Buttonin ja kierroksella 9. vuorossa oli Fernando Alonson vuoro. Näin nopeasti Kimi nousi jo viidenneksi ja taistelemaan paikasta palkintopallilla.

Kimi tuli varikolle kierroksella 12. ja putosi kuudenneksi. Kolme kierrosta myöhemmin Kimi oli radan nopein mies radalla ja nousi kolmanneksi.

Kierroksella 24. Kimi ohitti upeasti tallikaveri Grosjeanin pääsuoran jälkeen ja nousi toiseksi. Tämän jälkeen Kimi alotti kärjessä olevan Sebastian Vettelin jahtaamisen.

Kymmenen kierrosta myöhemmin Kimi oli jo ohitus etäisyyden päässä Vettelistä, mutta ohitus ei onnistunut. Kierroksella 40. kaksikko tuli yhtä aikaa varikolle.

Varikkopysähdysten jälkeen Vettel onnistui repäisemään ratkaisevan eroon ja ajoi lopulta voittoon. Kimi ajoi lopulta upeasti toiseksi ja tallikaveri Grosjean kolmanneksi.