Räikkösen harjoitukset menivät perseelleen

Monacon GP:n ensimmäiset harjoitukset menivät Lotuksen Kimi Räikkösen osalta aivan perseelleen. Jäämies ei saanut ajettua yhtään kierrosta, sillä auton ohjaus ei ollut kunnossa. 

– Suomalainen halusi erilaiset säädöt ohjaukseen, mikä edellytti etujousituksen täydellistä uudelleen rakentamista. Se vei väistämättä koko 90-minuuttisen harjoituksen huolimatta mekaanikkojen parhaista yrityksistä, Lotus talli tiedotti.

Toisissa harjoituksissa Räikkönen ajoi kierroksen aikaan 1:19.267, jolla hän jäi kärjestä yli 3,5 sekuntia. Sääolosuhteet muuttuivat kesken harjoituksen ja Kimi ehti ajaa kuivalla radalla vain muutaman rauhallisen kierroksen.

– On mukava olla Monacossa, vaikka menettimmekin hieman ajoaikaa tänään. Ohjaus ei ollut minulle mieleen, joten talli muutti sitä. Toisessa sessiossa auto tuntui hyvältä, vaikkakin tietenkin oli aika liukasta radan ollessa märkä.