Kimi kahdeksas, tallikaveri toinen

Kanadan GP ei tarjonnut katsojille kovinkaan suurta elämystä. Lotuksen Kimi Räikkönen tuli kilpailussa kahdeksas, kun tallikaveri Roman Grosjean oli peräti toinen. Voittoon ajoi McLarenin Lewis Hamilton ja kolmanneksi Sauberin Sergio Perez.

Lähtö sujui ilman suuria kommeluksia. Kahdennestatoista ruudusta lähtenyt Kimi nousi toiselta kierroksella yhden sijan. Pisteille Kimi nousi kierroksella seitsemän, kun Ferrarin Felipe Massa spinnasi.

Kierroksella 14. Kimi ohitti McLarenin Jenson Buttonin , nousi sijalla 9. ja jätti nappulan jälkeensä. Muiden varikkokäyntien myötä yhden pysähdyksen taktiikalla liikkeellä ollut Kimi nousi jo neljänneksi.

Kimi tuli ensimmäisen ja ainoan kerran varikolle kierroksella 41. Kimi tippui tämän jälkeen yhdeksänneksi. Kimi ei kuitenkaan onnistunut enää nousemaan kuin kahdeksanneksi.