Räikkönen kuudes aika-ajossa

Britannian GP:n aika-ajo ajettiin Silverstonen märällä radalla. Kimi Räikkönen oli tällä kertaa aika-ajoissa kuudes.

Kimi oli aika-ajon ensimmäisessä osiossa kahdestoista ajalla 1:47.309. Kimin Lotuksen KERSissä oli vikaa ja hän joutui ajamaan ilman sitä. Tallikaveri Romain Grosjean oli kahdeksas.

Toisen osio jouduttiin keskeyttämään, kun olosuhteet muuttuivat sateen takia ajokelvottomiksi. Aika-ajot jatkuivat vasta klo 17 jälkeen. Kimi oli tässä aika-ajossa seitsemäs ja Grosjean viides. Grosjean kuitenkin mokasi, jäi hiekkaan jumiin ja joutuu näin ollen lähtemään kisaan ruudusta kymmenen.

Kimi oli ratkaisevassa aika-ajossa kuudenneksi nopein ajalla 1:53.290. Paalupaikalle ajoi Ferrarin Fernando Alonso ajalla 1.51,746. Toiseksi ajoi Red Bullin Mark Webber ja kolmanneksi Mercedeksen Michael Schumacher.