Kimi: ”Emme tule saamaan kärkeä kiinni kahta sekuntia”

Kimi Räikkönen oli Singaporen GP:n perjantain molemmissa harjoituksissa vasta 12 ja eroa kärkeen tuli yli kaksi sekuntia. Ongelmia oli sekä pehmeillä että superpehmeillä renkailla.

Tämä ei ollut helpoin päivä. Meillä ei ole tarpeeksi pitoa jostain syystä, eli puutetta on varmaankin downforcessa. Vähän vaikeaa on, ainakin tänään, Räikkönen kommentoi.

Kimin mukaan Lotus ei tule saamaan kärkeä kiinni kahta sekuntia. Muut parantavat myös ja se osoittaa, että me emme ole tarpeeksi nopeaita. Tallikaveri Romain Grosjeanilla sen sijaan riittää yhä uskoa.

Auto on periaatteessa samanlainen kuin Monacossa ja Unkarissa, joissa olimme kilpailukykyisiä, mutta tänään (perjantai) meiltä puuttui hieman pitoa. Hyvä uutinen on, että me ymmärrämme mitä meidän on tehtävä, Grosjean sanoi.