Räikkönen: Lisää on tulossa

Lotuksen Kimi Räikkönen ja muut F1-kuskit ajavat ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa USA:n GP:n Texasin Austinissa. Räikkönen odottaa Austinin kilpailua innolla.

Kolmas uusi rata minulle tänä vuonna ja täysin uusi rata kaikille. Korea ja Intiakin olivat minulle uusia, mutta olin nähnyt niitä aiemmin televisiosta. En tiedä Austinista kuin nimen. Mutta pidän uusista paikoista ja Amerikan ilmapiiristä, siellä on niin rento meininki; he osaavat pitää hauskaa ja rakastavat kilpa-ajoa, Kimi toteaa.

Kimi myöntää tehneensä oikean ratkaisun, kun päätti palata F1:een. Olemme koko kauden todistaneet, kuinka nopeita olemme ja Abu Dhabissa todellakin todistimme, mihin pystymme. Lisää on myös tulossa.

En ole koskaan oikeasti välittänyt mitä ihmiset ajattelevat. Jos en pääse seuraavassa kisassa maaliin, silloin ihmiset ajattelevat, että olen yhtä huono kuin tulos siinä kisassa, Kimi sanoo tallin kotisivuilla.