Räikkönen suosiostaan: ”En yritä miellyttää, ehkä se on suosittua nykyään”

Lotuksen Kimi Räikkönen vastaili Austinissa ennen USA:n osakilpailun harjoituksia Formula1.comin kysymyksiin. Kimi on nykyään suositumpi kuin koskaan ja hän näkee siihan syyksi seuraavan.

Teen asioita, joista toiset pitävät ja toiset eivät. En ole koskaan yrittänyt miellyttää. Ehkä se on suosittua nykyään, Räikkönen sanoo.

Räikkönen kertoo olleensa onnekas, kun pystyi palaamaan takaisin kuin ei olisi ollut lainkaan poissa. Hänen mukaan kemia tallin kanssa toimi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Minä teen työni autossa ja muut tekevät sen varikkomuurilla. He ovat auttaneet minua paluussani ja yhdessä onnistuimme siinä mukavasti.

Räikkösellä ei ole mitään käsitystä, että miksi hänen paluu onnistui huomattavasti paremmin kuin Michael Schumacherin.

Pitää olla hyvä auto ja hyvä talli, mutta olettaisin sen olevan vain yksi puoli asiaa. Siihen liittyy monia tekijöitä ja rehellisesti sanottuna minulla ei ole käsitystä, mitä ne ovat. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä paluuta.

Räikkönen on hyvä kaveri Red Bull -kuljettaja Sebastian Vettelin kanssa. Kaksikko on tuntenut toisensa jo pitkään. Hän kertoo, että Vettel on suora kaveri ja hän pitää siitä.

Tapasin Sebastianin kauan aikaa sitten kisojen yhteydessä. Hän oli silloin nuori ja aloin jutella hänelle. Siitä lähtien olemme keskustelleet aina kun tapaamme.