Räikkönen kuudes USA:n GP:ssä

USA:n GP päättyi Kimi Räikkösen osalta kuudenteen sijoitukseen. Auton vauhti ei riittänyt lopulta millään edellä olevien haastamiseen. Kilpailun voittoon ajoi McLarenin Lewis Hamilton.

Neljännestä ruudusta kilpailuun lähtenyt Kimi joutui antautumaan heti kolme sijoitusta. Tähän oli syynä liukkaan radan tuomat vaikeudet. Kimi onnistui nousemaan hienojen ohitusten ja muiden epäonnen myötä nopeahkosti neljänneksi.

Austinin uusi rata kulutti renkaita vähän ja yhden varikkopysähdyksen taktiikka oli suosittu. Kimi suoritti ainoan varikkokäyntinsä kierroksella 24. Toista takarengasta ei saatu kunnolla paikoilleen ja Kimi tippui seitsemänneksi.

Kimi nousi kuitenkin hienosti Ferrarin Felipe Massan ja muutaman varikolle menneen kuljettajan ohi. Lotuksen vauhti ei kuitenkaan riittänyt ja Kimi tippui lopulta kuudenneksi.