Räikkönen tekee kaikkensa, jotta pysyisi kolmantena

Kimi Räikkösen USA:n GP oli odotetun vaikea ja päättyi lopulta kuudenteen sijaan. Kimi oli odotetusti pettynyt tulokseen, eikä hän sitä salaillut.

Päivä oli okei, mutta ei helppo. Sain huonon startin ja sitten Force India osui autooni ensimmäisessä mutkassa ja menetin vielä muutaman sijan. Sen jälkeen auto oli okei ja pystyin parantamaan sijoitustani.

Syytä kisan loppu puolella tulleeseen pieneen romahdukseen ei tarvinnut pitkään miettiä.

Valitettavasti renkaat olivat liian kylmiä, kun tuli pilvistä, eivätkä ne toimineet enää yhtä hyvin. Jenson Button pääsi ohitseni.

Kimi on MM-taulukossa kolmantena, 16 pistettä Lewis Hamiltonia edellä. Kimi lupaa tehdä kaikkensa, jotta pystyy säilyttämään sen sijan.

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullierin mukaan päivä ei tietenkään ollut yhtä hyvä kuin Abu Dhabissa, mutta molempien autojen saavuttaessa pisteitä voi olla jokseenkin tyytyväinen.

Loppujen lopuksi Red Bull, McLaren ja Ferrari olivat nopeampia, emmekä me voineet tehdä asialle mitään. On hyvä saada pisteitä ja me myös tiedämme, että autosta on saatavilla enemmän suorituskykyä ja mahdollisuuksia parempiin tuloksiin, joten odotamme Brasiliaa innolla.