Räikkönen paluukaudestaan: ”Ei mitään merkitystä oletko toinen tai kymmenes, jos et voita

Brasilian GP päätti Lotuksen Kimi Räikkösen upean paluukauden sijaan 10. McLarenin Lewis Hamiltonin keskeytys varmisti Kimille MM-sarjan kolmannen tilan.

Ei ole mitään merkitystä oletko toinen, kolmas tai kymmenes, jos et voita. Ei ne tuo lohtua, koska minä ainakin yritän aina voittaa täällä. Kaikki muut sijat ovat ihan turhanpäiväisiä sijoja.

Kisa oli Kimin mukaan vaikea, sillä sadekelissä oli ongelmia näkyvyyden kanssa. Kimi kertoi, että ei nähnyt kunnolla puoliakaan kilpailusta ja kerran piti lähes pysähtyä sen takia.

Ajoin uloskin siinä ja ajattelin ajaa toisen varikon kautta takaisin radalle, mutta siellä oli portti kiinni. Piti sitten kääntyä ympäri ja tulla takaisin radalle.

Kimi kertoo, että hänelle jäi hyvä tunne kaudesta. Kimin mukaan he eivät tehneet hirveän isoja virheitä, mutta koko aikaa ei ollut tarpeeksi vauhtia kärkitalleja vastaan

Sitä aina toivoo, että olisi mennyt paremminkin kokonaisuudessa, mutta emme me mitään tehneet. Alkuvuoden osalta olisi ollut mahdollisuus ottaa vähän parempia sijoituksia ja silloin olisi ollut parempi mahdollisuus taistella mestaruudestakin. Ehkä me päädyimme sille sijalle mille kuulummekin.

Lähde: http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml