Formula 1 palasi Yhdysvaltoihin

Vuosi 2012 muistetaan formulamaailmassa siitä, että kisat palasivat viiden vuoden tauon jälkeen Yhdysvaltoihin. Kisoja on järjestetty Yhdysvalloissa aiemminkin, mutta ne eivät ole saavuttaneet merkittävää suosiota, ja ovat jääneet pitkälti Nascar-kilpailujen varjoon. Indianapolisin aiemmin myös formulakäytössä ollut rata muistetaan sekin parhaiten muusta rata-autoilusta.

Nyt Texasin Austiniin on rakennettu nimenomaan F1:lle omistettu rata ja kuljettajiin on alettu kiinnittää laajemmin huomiota julkisuudessa. Uusi rata soveltuu formulasirkukseen paremmin kuin hyvin 120 000 katsojapaikallaan. Edulliset lennot rapakon taa tekevät uudesta radasta myös suomalaiselle formulayleisölle sopivan.

Austinin rata onkin otettu erinomaisesti vastaan, ja marraskuun osakilpailussa hivottiin kauden yleisöennätyksiä 117 000 kisanaikaisella katsojalla. Yhteensä 265 000 uteliasta vieraili radalla kolmipäiväisen tapahtuman aikana.

Pitkä historia

Kisojen paluuta Yhdysvaltoihin juhlivilta saattaa unohtua se, miten pitkään mantereella on kuitenkin ajettu. Yhdysvaltain Grand Prix on Indianapolisin ja Austinin lisäksi ajettu vuoden 1959 jälkeen kuudella eri GP-radalla: Sebringissä, Riversidessä, Watkins Glenissä, Detroitissa, Dallasissa ja Phoenixissä.

Näiden lisäksi kuriositeettina mainittakoon Las Vegasin oma Grand Prix, joka ajettiin Caesars Palacessa sekä se, että suomalaisista kuljettajista Mika Häkkinen aloitti uransa nimenomaan Phoenixistä vuonna 1991.

Suomalaiskokemusta

Ensimmäisen Circuit of the Americas –radalla järjestetyn osakilpailun voiton kuittasi Lewis Hamilton. Vankkaa amerikkalaiskokemusta löytyy kuitenkin myös Kimi Räikköseltä, joka formulauransa ensimmäisen vaihteen päätettyään siirtyi Yhdysvaltoihin kokeilemaan kykyjään muun autourheilun parissa.

Toissa vuonna Nascar-sarjassa mitellyt Räikkönen vietti vuoden 2011 Camping World Truck Seriesissä – ilman mainittavaa menestystä. Räikkösen kokeiluista onkin jäänyt elämään lähinnä liuta räikkösmäisiä lausuntoja – kuten Camping World Truck Seriesin toisessa osakilpailussa ääneen puuskahdettu kysymys siitä, miten autossa voi olla niin kuuma: ”Takapuolenikin palaa täällä!”.

Erityistä Ameriikan-valloituksessa onkin lähinnä sitä seurannut Räikkösen onnistunut paluu formularadoille. Harva kuljettaja on kerran lopetettuaan onnistunut kapuamaan takaisin F1-menestyjien joukkoon. Austinin osakilpailussa Räikkönen sijoittui jo komeasti neljänneksi.

Kuohusta toiseen

Nico Rosberg onnistui lausunnollaan, jossa mainitsi sivumennen erään nykykuljettajista polttavan, lietsomaan pienimuotoista kuohuntaa Kimin ympärillä. Formulakuljettajien ollessa tätä nykyä terveyden perikuvia ja formulauran ohessa maratonjuoksijoita, Kimissä on ollut jotain suurta yleisöä kutkuttavan kapinallista.

Etenkin julkisuudenhallintaan erikoistuneiden ammattiurheilijoiden sulavaan käytökseen tottuneen amerikkalaisyleisön edessä Kimi poikkeaa totutusta. Kukaan ei tiedä, tarkoittiko Rosberg juuri Räikköstä, mutta Räikkösen imagoa lausunto vahvisti.

Mekaanikkojen ja Räikkösen välinen sanailu Abu Dhabissa, ”Jätä minut rauhaan, tiedän mitä teen!”, löysi tiensä sekä urheilujournalistien analyyseihin että verkkomeemeihin. Räikkösen talli näyttää oivaltaneen myös, että tässä imagossa voisi olla hyvä pohja erilaiselle ja erottuvalle julkisuuskuvalle. Istanbulin FIA-gaalan aikaan Räikkönen oli estynyt osallistumasta, eikä päässyt paikalle noutamaan omaa palkintoaan.

Osallistumisen sijaan Räikkönen lähetti aikamoiseksi nettihitiksi sittemmin nousseen videotervehdyksen, joka rikkoo lähes kaikki perinteisten palkintojenjako-videotervehdysten tavat ja kaavat olemalla hyvin – räikkösmäinen ja suorastaan tyly.

Loggaa sisään momondo-palveluun ja löydät lentosi Yhdysvaltoihin. Johtava matkahakupalvelumme hakee internetin parhaat hinnat etsimistäsi lennoista. Ethän unohda myöskään momondon kaupunkioppaita – paikallisten kirjoittamat matkakumppanit unohtumattomalle seikkailulle kohteessasi.