Räikkönen vasta seitsemäs Malesiassa

Malesian F1-kilpailu päättyi Red Bullin Sebastian Vettelin juhliin. Kymmenenestä ruudusta lähtenyt Lotuksen Kimi Räikkönen oli vasta seitsemäs.

Kilpailun lähtö sujui märällä radalla Räikkösen osalta surkeasti, sillä hän putosi monta sijaa. Ferrarin Fernando Alonso osui lähdössä hieman Vettelin autoon ja etusiipi hajosi. Kierrosta myöhemmin auton etuosa hajosi täysin ja kisa oli ohi.

Ensimmäisen varikkokäynti nähtiin Räikkösen osalta kierroksella 7, kun alle saatiin vaihtaa sliksit. Tämä nosti Lotuksen voimasuhteita ja Räikkönen sekä Romain Grosjean aloittivat nousun.

Ennen toista varikkokäyntiä, joka tapahtui kierroksella 22. sijalta yhdeksän. Räikkösen ero kärkeen oli lähes 30 sekuntia, eikä vauhti näyttänyt hyvältä.

Räikkösen kolmas varikkostoppi nähtiin kierroksella 35. ja sama sijoitus säilyi edelleen. Maaliin Räikkönen tuli lopulta seitsemäntenä.

Kilpailun lopulla nähtiin kova taistelu voitosta, kun Red Bullin Mark Webber ja Vettel ajoivat tosissaan kilpaa. Hienoa lajin kannalta, ettei varikolta määrätty mitään.