Kimi Räikkösen äitikin yllättyi – ”Olin hämmästynyt”

Paula Räikkönen kertoo Lotuksen verkkosivuilla antamassaan haastattelussa, että poikansa Kimi Räikkösen paluun formula ykkösiin oli hänelle iso yllätys. Paula Räikkösen mukaan Kimin ystävät olivat sanoneet, että Kimi oli väsynyt ja kyllästynyt F1:een.

Ollakseni rehellinen, olin hämmästynyt. Kimi ei koskaan puhu työstään kanssani, ellen kysy ensimmäisenä. Olin kuitenkin kuullut huhuja hänen neuvotteluistaan Williamsin kanssa ja kysyin häneltä siitä. Hän vastasi, että hän menisi Lotukselle, koska se oli parempi vaihtoehto hänelle.

Paulan mukaan Kimi menee aina omia polkujaan. Kimin ollessa lapsi, lääkäri epäili, että hänellä on keskittymisongelma. Vanhemmat kuitenkin näkivät pojan piilevän lahjakkuuden.

Kun Kimi oli 10-vuotias ja alkoi käydä kartingissa, aloimme huomata lupaavia merkkejä. Muut isät alkoivat kysellä, että kuka tuo poika autossa numero 104 on.