Räikkönen: ”-Töitä tehtävä tuplasti enemmän kuin Red Bull”

Kimi Räikkönen piiskaa itseään ja Lotus-talliaan parantamaan otteitaan kauden edetessä, kertoo Autosport. Räikkösen mukaan heidän täytyy paiskia töitä kaksinverroin enemmän kuin Red Bull, jos Sebastian Vettel aiotaan saada kiinni.

Tulee olemaan vaikeaa ottaa Sebastiania kiinni, jos hän jatkaa nähtyjen tulosten tekemistä. Meidän on aloitettava ottamaan häneltä pisteitä pois.

Räikkönen on kuitenkin tyytyväinen kauden aloitukseen, sillä hän on neljän osakilpailun jälkeen vain kymmenen pistettä Vetteliä jäljessä. Jäämies myöntää, että he tarvitsevat aika-ajoihin lisää vauhtia.

Kärjessä on todella tiivistä. Jotta pystyisimme taistelemaan voitoista joka kerta, meidän on ajettava kahteen ensimmäiseen lähtöriviin.

F1-kausi jatkuu 12.5. Espanjassa, jonne Lotus on tuomassa paljon uusia asioita. Räikkösestä on hienoa aloittaa kausi Euroopassa näistä lähtökohdista.

Uusi etusiipi ja aerodynaamisia parannuksia peräpäähän sekä korjauksia diffuuseriin jotta olemme mukana tittelijahdissa, Lotuksen tekninen päällikkö James Allison lupaili.