Räikkönen ja Kovalainen F1-auton rattiin Moskovassa

Moscow City Racing -tapahtuma järjestetään 20.-21. heinäkuuta Venäjällä Moskovan keskustassa Punaisella torilla ja Kremlin tuntumassa. Mukana ovat Kimi Räikkönen ja Heikki Kovalainen.

Räikkönen sanoo Moscow City Racing -tiedotteessa, että hän sai erittäin hyvää palautetta oltuaan aiemmin tänä vuonna Venäjällä.

Osallistun suurella ilolla tapahtumaan ja odotan kärsimättömästi uusia fanejani Moskovassa. F1-autoa on erittäin mukava esitellä kaupunkioloissa. Uskon, että siitä tulee hauskaa.

Caterhamin ratissa nähdään Kovalainen, joka sanoo osallistuvansa ilolla tämän vuoden Moscow City Racingiin. Hän odottaa kärsimättömästi sitä hetkeä, jolloin voi istua F1-auton rattiin Moskovassa.

Tuolloin voin näyttää, että mitä F1-auto saa aikaan tuollaisessa merkittävässä tapahtumassa. Viime vuonna tallikaverini oli venäläinen, ja hän kertoi kuinka upeasti tapahtuma sujui vuonna 2012. Uskon, että tänä vuonna tapahtumasta tulee vieläkin menestyksekkäämpi ja yleisörikkaampi.

Räikkösen ja Kovalaisen ohella F1-kuskeista tapahtumaan on saapumassa Vitali Petrov, Max Chilton, Jenson Button ja Kamui Kobayashi.