Räikkösen kausi pähkinänkuoressa

Kausi 2013 on ollut Räikköselle lennokas. Hänen nimi on komeillut lehtien otsikoissa useina kertoina, mutta pääasiassa niiden takana on ollut Kimin eläväinen persoona. Nyt kuitenkin kausi 2013 on paketissa Kimin osalta ja vaikka kausi on vielä muuten kesken, voi alkaa jo katsoa mitä Kimi sai vuoden aikana aikaan.

Kun kaksi kisaa on vielä ajamatta, on Kimi sarjataulukossa kolmantena. Sijoitus tulee todennäköisesti putoamaan pykälän tai kaksi, riippuen tietysti takana kärkkyvistä Lewis Hamiltonista ja Mark Webberistä. Pisteitä Kimillä on 183, Hamiltonilla 175 ja Webberillä 166.

Kimi nappasi kauden aikana vain yhden kisavoiton, joka tuli heti kauden avauksesta Australiasta. Odotukset olivat tietysti korkealla, mutta pisteitä hän on onnistunut keräämään, sillä tämän voiton jälkeen hänet on tasaisesti nähty kakkospallilla ja kuudella toisella sijalla hän pitääkin eniten hopeasijoituksia saaneen titteliä.

Keskeytyksiä Räikkösellä nähtiin kahdesti. Ensimmäinen oli Belgiassa, joka katkaisi pitkän pisteputken. Keskeytyksen syy oli jarruvika, joka teki hyvin ajamisesta mahdotonta. Toinen keskeytys tuli Räikkösen kauden viimeisestä kisasta Abu Dhabissa, jossa ajot päättyivät heti ensimmäisellä kierroksella ja ensimmäisessä mutkassa. Tällä kertaa pieni kolahdus toiseen autoon katkaisi etupyörän ohjausvarren.

Kimin kausi tuli myös näyttävään päätökseen, kun julkisuuteen asti päässyt taistelu palkoista kärjistyi Kimin osalta lopettamiseen. Kimi ei ollut saanut Abu Dhabin kilpailun aikaan yhtään palkkaa ajoistaan, joten hän päätti lopettaa kauden kesken ja aikaistaa selkäleikkaustaan. Räikkönen oli koko syksyn ajan ajanut erittäin kipeällä selällä, mutta viivyttänyt leikkausta, jotta hän pystyisi ajamaan.

Ensi vuonna Kimi tulee pukemaan taas päälleen Ferrarin punaiset haalarit ja kisaamaan tallissa jossa hän on jo kertaalleen voittanut mestaruuden. Kimille odotetaankin kovaa menestystä ja tämä on saanut myös vedonlyöjät aktiivisiksi. Aikaiset vedot ovat tarjonneet aina korkeita kertoimia ja Kimiltä voi odottaa aina hyvää kokonaismenestystä. Voit katsoa tuoreimmat tiedot vedonlyöntifirmoista, kertoimista ja peleistä täältä ja pysyä siten ajan tasalla tuloksista.