Lannista huono tuuri ja opi voittamaan nettipeleissä!

Veikkaaminen on kerrassaan loistava tapa saada veri kiertämään ahkerammin ja sydän lyömään hieman tiheämmin. On hankala keksiä montakaan asiaa, jotka aiheuttaisivat ihmislapsessa jalkapallo-ottelun lisäajalla syntyvää voittomaalia ja samalla äärimmäisen maukkaan veikkausvoiton laukaisevaa tunnetta vahvemman olotilan. Sama pätee formulakisan viimeisellä kierroksella tapahtuvaan kaameaan rengasrikkoon ja sitä seuraavaan voitto-ohitukseen tai vaikkapa keihäskisan kuudennen kierroksen 90-metriseen hirmukaareen. Tappio kääntyy voitoksi hetkessä ja mieli alkaa jo keksiä itseään ja kantajaansa palkitsevia tapoja käyttää ansaittu voittosumma… Veikkaaminen tarjoaa parhaimmillaan uskomatonta nautintoa ja tunteiden vuoristorataa.

Hyvä tapa aloittaa voitollinen veikkaaminen on kuin pyöräilemisen aloittaminen lapsena: siinä voi tarvita apurattaita. Monipuolisuudestaan tunnettu http://pelurit.fi on sivusto, joka syväluotaa veikkaamista kokonaisuudessaan. Sivustolta löydät paitsi yleiset ja ajantasaiset peliohjeet, myös tarkemmat ohjeet vaikkapa legendaarisen vakioveikkauksen pelaamiseen ja hyvin eksaktit suuntaviivat talletusbonusten kierrättämiseen. Saitti palvelee erityisesti aloittelevia veikkaajia kerrassaan erinomaisesti, sillä sen erityisenä ansiona on esittää pinnallisesti monimutkaisilta vaikuttavat asiat lopulta varsin simppelillä tavalla.

Hieman syvemmälle veikkauksen ihmeellisessä maailmassa ehtinyt yksilö voi puolestaan rauhoittaa mieltään, helpottaa omaa ajatustaakkaansa ja etenkin tienata rahaa. Tuoreimmat pitkävetovihjeet, parhaat kertoimet, ajantasaiset sarjataulukot ja hieman edistyneemmät vedonlyöntistrategiat löydät edellä mainitulta sivustolta hyvin vaivattomasti. Järkevän pelaamisen ja etenkin helpottuvan voittamisen mahdollistavat vihjeet ja analyysit ovat vain yhden klikkauksen päässä. Monestihan on nimittäin niin, että asiaan enemmän perehtyneet voimat tietävät enemmän vaikkapa liigajengien loukkaantumisista ja muista poissaoloista. Kannattaa tsekata, josko sinunkin veikkauskohteeksesi valitsemastasi pelistä/tapahtumasta puuttuukin joku tai jokin avaintekijä radalta, jäältä tai nurmelta. Sanomattakin on selvää, että Cristiano Ronaldoa, Sebastian Vetteliä tai Sidney Crosbya kohdannut vatsapöpö muuttaa peliasetelmia merkittävästi.

Keno on suomalaistenkin suosima tuuripeli, jota valtiollinen Veikkaus pyörittelee tv-vastaanottimissamme kahdesti päivässä. Internetissäkin kenoa voi pelata valtaosalla nettikasinoista. Nettikeno eroaa siitä tavanomaisesta televisioversiosta tietyin tavoin. Esimerkiksi arvottavien numeroiden määrä saattaa poiketa totutusta, samalla vaihtelevat tietysti voittokertoimet ja voittojen odotusarvot. Nettikeno palauttaa pelivaihdosta huomattavasti suuremman siivun takaisin pelaajille kuin esimerkiksi juuri Veikkauksen keno. Kenon pelaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa eikä liioin rahakasta.

Heitän tähän loppuun yhden mielestäni hyvin arvokkaan vinkin kenon pelaamista varten. Veikkauksen kenon todennäköisyystaulukkoa tarkastellen voimme helposti huomata, että parhaat (tai ainakin useimmiten toistuvat) palautukset tarjoavat kenotasot järjestyksessä parhaasta huonoimpaan sijoittuvat toisiinsa verrattuna seuraavasti: kenotaso 4 (jolla laskennallisesti 32,3 % pelatuista riveistä voittaa) on pelaajan kannalta edullisin ja paras pelivalinta. Tämän jälkeen muut tasot ja niiden voittoprosentit sijoittuvat järjestyksessä seuraavasti: (kenotaso) 6 (22,02 %), 3 (19,3 %), 8 (15,54 %), 10 (13,7 %), 5 (13,63 %), 7 (9,66 %), 2 (7,9 %), 9 (6,85 %). Jos pelaamisesi tavoitteena on voittaa rahaa, muista välttää erityisesti kenotasoja 9, 2 ja 7.

Löydät itsellesi sopivimman ja parhaasta kohtaa ihanasti kutkuttavimman kenotason helposti kerroin- ja todennäköisyystaulukoitamme tarkastellen ja vertaillen. Keno on mukava ajanvietepeli myös netissä. Kannattaa muistaa, että vaikka sen tarjoamat kertavoitot ovat yleensä klassista lottoa pienemmät, on voittaminen kenossa huomattavasti runsaslukuisempaa paremmin ja etenkin useammin palkitsevien alavoittoluokkien ansiosta. Mikäli jatkuva voittaminen kiehtoo, on keno huomattavan hyvä vaihtoehto juuri sinulle. Näin erityisesti nettikenon kohdalla.