Räikkönen viides, Alonso hävisi selvästi

Bahrainin GP:n aika-ajoissa nähtiin kauden parasta Ferrarin Kimi Räikköstä. Räikkönen ajoi kuudenneksi nopeimman ajan, mutta Red Bullin Daniel Ricciardon rangaistuksen myötä hän nousi viidenteen ruutuun.

kimi

Ihan suhteellisen ok aika-ajo oli, mutta ei vielä sillä tasolla, jolla haluaisimme olla

On vaikeaa sanoa miten kisa menee, sillä simulaatiossa perjantaina kamppailin keskikovien renkaiden kanssa, kun taas balanssi oli parempi pehmeillä renkailla.

Eturiviin ajoivat odotetusti Mercedes GP:n kaksikko. Nico Rosberg oli nopein ja tallikaveri Lewis Hamilton jäi 28 sadasosalla. Williamsin Valtteri Bottas lähtee kolmannesta ruudusta.

Tiedämme, ettemme voi taistella Mercedeksen kanssa, mutta tulos antaa minulle enemmän itseluottamusta kuin aiemmissa kisoissa ja teen parhaani hyvän tuloksen eteen, Räikkönen myöntää.

Ferrarin Fernando Alonso hävisi Bahrainin GP:n aika-ajojen päätösosiossa tallikaverilleen Kimi Räikköselle yli kuusi kymmenystä. Alonso oli vasta aika-ajojen kymmenes.

Valitettavasti menetin tehoja aika-ajon edetessä. Jokaisella kierroksella auto oli vain hitaampi ja hitaampi suoralla, Alonso selitteli.