Räikkönen neljäs Malesiassa – Romahduksen jälkeen hieno tulos

Malesian GP meni yhdennestätoista ruudusta lähteneen Ferrarin Kimi Räikkösen osalta kaksijakoisesti. Täydellisen romahduksen jälkeen hieno tulos.Kilpailun alussa Räikkönen tippui jonon hännille, kun Sauberin Felipe Nasr osui takarenkaaseen ensimmäisen kierroksen lopussa. Räikkönen oli juuri ohittanut varikon, joten hänen piti nilkuttaa kokonainen kierros kolmella pyörällä.

Kilpailu näytti olevan pilalla Räikkösen osalta, mutta Sauberin Marcus Ericssonin spinnauksen myötä kaikki muuttui muutama kierros myöhemmin. Radalle tuli nimittäin turva-auto ja Räikkönen sai koko letkan kasaan.

Räikkönen nousi parhaimmillaan kisassa jopa kolmanneksi. Räikkösellä oli kuitenkin edessään vielä yksi varikkopysähdys, joten ruutulipulle neljäntenä.

Kilpailun voittoon ajoi Räikkösen tallikaveri Sebastian Vettel, toiseksi Mercedeksen Lewis Hamilton ja kolmanneksi Nico Rosberg.

gimietu290315HH_fo