Räikkönen: “Politiikka ja häränpaska saavuttanut hullut mittasuhteet”

F1-kuljettajat ovat saaneet tarpeekseen sarjan ongelmista ja kritisoineet avoimella kirjeellä lajin tilaa. Kimi Räikkönen kritisoi myös ankarasti tilannetta.

Ulkopuoliset ihmiset varmasti ajattelevat, että mitä hemmettiä nuo typerät ihmiset tuolla oikein tekevät. Koko lajissa politikointi ja kaikenlainen häränpaska on saavuttanut järjettömät mittasuhteet, Räikkönen sanoo.

Räikkönen ei usko, että tilanne on hyväksi kenellekään. F1 on tällaista ja on ollut jo vuosien ajan.

Mutta jos haluat ajaa kilpaa, on F1 edelleen se nopein laji ja mahdollisuus. Nautin kyllä myös kokeillessani rallia ja NASCAR:ia, mutta ne ovat täysin eri maailmoja kuin F1. Joka lajissa on omat hyvät ja huonot puolensa. F1 on kaikesta huolimatta yhä autourheilun kuninkuusluokka ja se korkein taso, millä voi kuljettaja ajaa.

12748RED