Räikkönen kolmas aika-ajoissa – ”Olin hyvässä vauhdissa, mutta…”

Kiinan GP:n aika-ajoissa Ferrarin Kimi Räikkönen ajoi kolmanneksi nopeimman ajan. Räikkösen edeltä lähtevät Mercedeksen Nico Rosberg ja Red Bullin Daniel Ricciardo.

Räikkönen oli lähellä jopa paalupaikkaa, mutta jarrutusvirhe kolmannessa sektorissa pudotti hänet kolmanneksi.

Jo edellisessä osiossa menin syvälle samassa mutkassa. Olin hyvässä vauhdissa, mutta siihen menetin paljon aikaa, Harmin paikka, koska olisi ollut mahdollisuus olla kärjessä tänään. Niin se menee, mutta yritämme ottaa kaiken irti kilpailussa, Räikkönen sanoi.

Räikkönen siis löi myös tallikaverinsa Sebastian Vettelin aika-ajossa. Vettel oli neljäs. Mercedeksen Lewis Hamiltonin auton moottorissa ilmeni vikaa heti ensimmäisellä kierroksella, joten hän oli viimeinen.

gimietu290315HH_fo