Räikkönen mukaan Hartwallin lonkeron maailmanvalloitukseen

Oy Hartwall Ab ja Kimi Räikkönen sopivat torstaina 19.1.2017 monivuotisesta yhteistyöstä: Räikkönen tulee mukaan tukemaan Hartwall Original® Long Drink -juoman maailmanvalloitusta. Formulatähden kanssa alkava yhteistyö tukee Hartwallin kasvutavoitteita ja lonkeron tunnettuutta vientimaissa, etenkin Aasiassa.Haluan lähteä mukaan vain sellaisiin projekteihin, joihin uskon täysin ja joiden takana voin seistä. Hartwallin lonkero ansaitsisi paikkansa Suomen kansallisjuomana, sillä vastaavaa ei löydy maailmalta. Lonkeroa voimme ylpeänä esitellä ulkomaalaisille, ja on hienoa päästä mukaan auttamaan suomalaisen klassikon maailmanvalloituksessa, Kimi Räikkönen toteaa.

971d94149aefb2a5_800x800ar

Kimi Räikkösen kanssa solmitun yhteistyön tavoitteena on tehdä aitoa lonkeroa yhä tunnetummaksi maailmalla. Yhteistyö tulee painottumaan Original Long Drinkin tunnettuuden rakentamiseen sekä tutuilla markkina-alueilla että uusissa vientimaissa. Hartwallin aitoa lonkeroa myydään nyt noin 15 maassa.

Vienti on tärkeä osa Hartwallin kasvustrategiaa ja panostamme siihen merkittävästi tulevina vuosina. Original Long Drinkin vienti on alkanut lupaavasti useilla markkinoilla, ja tuotteen ainutlaatuisuus kiinnostaa. Uskomme, että yhteistyö Kimin kanssa tekee lonkeron entistä tunnetummaksi etenkin Aasiassa ja avaa markkinoita myös muille brändeillemme, kertoo Harwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen.

Harwall Original Long Drinkin kansainvälinen markkinointikonsepti tullaan lanseeramaan myöhemmin tämän vuoden aikana. Konsepti ponnistaa vahvasti suomalaisesta elämäntyylistä ja oman tien kulkemisesta.

Suomalaiset ovat omintakeinen kansa. Ihmiset ovat rehellisesti juuri sellaisia kuin ovat ja täällä myös jokainen saa olla oma itsensä. Kimi Räikkönen on tästä loistava esimerkki, ja vielä hienompaa on se, että yhteistyö alkoi Räikkösen omasta aloitteesta. Hartwallin aidolla lonkerolla on erityinen paikka suomalaisten sydämissä, Hartwall Original Long Drinkin tuotepäällikkö Eeva Ignatius sanoo.

Harwall Original Long Drink kehitettiin alunperin vuoden 1952 Helsingin olympialaisiin helpottamaan baarimikkojen työtä janoisten turistien palvelemisessa. Juoma oli aikansa innovaatio: valmiiksi sekoitettu drinkki, jonka uniikki maku syntyy suomalaisesta ginistä, greipistä ja maailman puhtaimmasta vedestä. Harwall Original Long Drinkin nykyinen pakkausdesign symboloi Helsingin Olympiastadionin juoksuradan raitoja ja muistuttaa meitä siitä, mistä aito lonkero sai alkunsa.