Räikkönen aika-ajojen kakkonen

Venäjän GP:n aika-ajot olivat harjoitusten perusteella odotetusti Ferrarin juhlaa. Kimi Räikkönen näytti epäilijöilleen olevansa yhä huippukuljettaja, sillä vain tallikaveri Sebastian Vettel oli vain nopeampi.Vettel nousi Räikkösen edelle viimeisillä hetkillä, eroa oli vain 0,059 sekuntia. Mercedeksen Valtteri Bottas kolmas ja Lewis Hamilton neljäs.

On vaikea ymmärtää, miten emme olleet parempia. Puhutaan myöhemmin, mutta tämän täytyy loppua, Räikkönen kommentoi tiimiradioon.

Räikkönen ei odotetusti ollut aivan tyytyväinen lopputulokseen, mutta kehui autoa paljon paremmaksi. Hänen mukaan tästä on ihan hyvä lähteä huomiseen kilpailuun.

Ainahan se harmittaa, kun ei pääse paalupaikalle. En saanut ihan renkaita toimimaan parhaalla tavalla ensimmäisellä kovalla vedolla. Olen iloinen tästä, on hienoa, että olemme molemmat nyt ykkösrivissä, Räikkönen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene iloitsi aika-ajon jälkeen tulosta, mutta muistutti kuitenkin, että pisteitä ei ole vielä jaettu tämän viikonlopun osalta.

Olen iloinen, koska meillä on loistava auto, kaksi uskomatonta kuskia ja loistava tiimi. On mukavaa nähdä kaikki hymyilemässä.

etukimble2803_fo