Räikkönen kakkonen Monacossa

Ferrarin Kimi Räikkönen ajoi Monacon GP:ssa toiseksi. Edellä maaliin saapui tallikaveri Sebastian Vettel. Kolmas oli Red Bullin Daniel Ricciardo.Paalupaikalta kilpailuun lähtenyt Räikkönen otti hyvän startin ja pystyi pitämään kaikki muut helposti takanaan.

Räikkösen ja Vettelin ero pysyi kahden sekunnin tuntumassa, kunnes jäämies kävi varikolla. Vettel pidettiin radalla niin kauan, että ero Räikköseen kasvoi. Vettel palasi juuri sopivasti Räikkösen edelle.

Tyypilliseen tapaan Monacon GP oli tylsähkö lähes loppuun saakka. Kisan 61. kierroksella nähtiin kuitenkin pelottavan näköinen kolari, kun Sauber-tallin Pascal Wehrlein osui McLarenin Jenson Buttoniin. Wehrleinin auto jäi radalle sivuttain kuljettajapuoli kaidetta vasten. Wehrlein ilmoitti olevansa ok.

Turva-auton poistuttua radalta tilanne säilyi ennallaan.
image01