Räikkönen vihainen kakkoskuljettaja

Sunnuntaina Monacon GP:ssä toiseksi ajanut Ferrarin Kimi Räikkönen oli kilpailun jälkeen todella pettynyt tulokseen.– Onhan tämä toinen sija, mutta ei tämä hyvältä tunnu. Mutta näin käy joskus. Seuraavassa kisassa sitten parempaa. Tämä on yksi niistä päivistä, kun toivoisi saaneensa enemmän irti, Räikkönen totesi podiumhaastattelija Nico Rosbergille.

Räikkönen otettiin varikolle tilanteessa, jossa oli selvää, että hän menettää ratkaisevasti aikaa kierroksella ohitettaviin. Tallikaveri Sebastian Vettel ohittikin Räikkösen juuri sopivasti.

Minut pyydettiin silloin varikolle ja se siitä. Se ei toiminut minun kannaltani kovin hyvin, mutta muuten… Se on oikeastaan ainoa asia, jonka voin sanoa. Sain tarinaan huonon lopun, toinen sija tuli silti, Räikkönen sanoi.

Vettelin mukaan tallikaverin edelle nousemista ei pysty suunnittelemaan.

Yritin puristaa silloin niin paljon kuin mahdollista ja yllätyin, kun olin kärjessä tullessani takaisin radalle, Vettel sanoi.

MTV3-kanavan F1 Extran asiantuntija Toni Vilanderin mukaan tiimin kaksoisvoiton juhlinnassa oli ristiriitoja.

Aika kuumana tietyt tunteet kävivät tuolla Ferrari-leirissä. Kimin insinööri (Dave Greenwood) oli erittäin tuohtuneena ja Kimi tietysti nähtiin palkintopallilla aika vihaisena, Vilander sanoi.

13-3-9636487