Räikkönen mokasi, auttoi Vetteliä – ”Älkää tehkö tästä mitään typerää tarinaa”

Belgian GP:n aika-ajossa neljänneksi sijoittunut Ferrarin Kimi Räikkönen oli ymmärrettävästi pettynyt tulokseen.Aika säälittävää, mutta minkäs sille voi, Räikkönen sanoi C Morelle.

Räikkönen myönsi tehneensä ajovirheen viimeisellä kierroksellaan. Räikkönen kärsi myös koko aika-ajojen oudosta tärinästä.

Oltaisiin korjattu, jos oltaisi tiedetty, mistä se johtuu. Sellaista tänään, Räikkönen harmitteli.

Menetettyään mahdollisuuden Räikkönen tarjota apua tallikaverilleen Sebastian Vettelille.

Tiesin, että hän on takana, joten kiihdytin ja yritin auttaa häntä suoralla. Se oli niin yksinkertaista, taustalla ei ole mitään isompaa tarinaa. Jos voin olla avuksi tiimille, teen sen. Minulle sillä ei ollut siinä vaiheessa enää mitään merkitystä, Räikkönen sanoi.

Räikkösen mukaan tapahtuneesta ei tarvitse tehdä tästä mitään typerää tarinaa. Vettel kiitti Räikköstä tuesta, joka auttoi hänet aika-ajossa toiseksi.

Olimme sillä tavalla radalla, kai hän ajatteli, että ”annan vähän vetoapua”, mikä oli aika mukavaa ja ehdottomasti hyödyksi minulle. Se ei ollut suunniteltua. Minulla oli onnea Kimin kanssa, koska hänen piti keskeyttää kierros ja hän antoi minulle todella todella ison vetoavun. Sen ansiosta voitin Valtterin mukavasti, Vettel totesi.