Räikkösen rangaistus harmitti

Belgian GP Span radalla ei mennyt Ferrarin Kimi Räikkösen osalta odotetusti, sillä hän jäi neljänneksi. Voittoon ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton ja toiseksi Ferrarin Sebastian Vettel.Räikkönen sai kierroksella 17. F1-tuomaristolta 10 sekunnin stop and go -rangaistuksen, koska ei hidastanut vauhtia keltaisten lippujen alla.

Mitä ihmettä sinä tarkoitat. Max Verstappen oli tien sivussa, Kimi huusi insinöörilleen radiossa.

Räikkösen ero kärkeen kasvoi hurjasti ja mahdollisuudet hyviin sijoituksiin näyttivät menneen. Kierroksella 30. Force India -kuljettajat törmäilevät toisiinsa. Sergio Perezin rengas hajosi ja turva-auto tuli radalle.

Turva-auton lähdettyä radalta Räikkönen ja Daniel Ricciardo ohittavat Mercedeksen Valtteri Bottaksen.

Auto tuntui välillä ihan hyvältä kummallakin rengasseoksella, mutta kaikki meni lopulta rangaistukseen, Räikkönen totesi C Morelle.