Räikkönen kaahasi karkuun Ranskan poliisia – Talli piilotti auton

McLarenin mekaanikkona useamman vuoden toiminut Marc Priestley kertoo kirjassaan The Mechanic, että Kimi Räikkönen karisti ranskalaispoliisit kannoiltaan.Etelä-Ranskassa sijaitsevalla Paul Ricardin radalle McLaren-testeihin matkalla ollut Räikkönen rikkoi DTM-henkisellä Mersun katuautolla moottoriteiden nopeusrajoituksia.

Aamukahdeksalta Räikköstä ei vain näkynyt missään. Pian testiryhmän johtaja sai puhelinsoiton. Kimi kertoi, että paikallinen ranskalainen poliisi olisi nähnyt hänet tulevan vastaan, väläyttänyt sinisiä valoja ja kääntynyt perään.

Räikkönen oli painanut kaasun pohjaan ja jättänyt poliisit kauas taakse. Räikkönen halusi, että yksi radan varasisäänkäynti jätetään auki, jotta hän voisi ajaa suoraan siitä sisään.

Sisäänkäynti piti sulkea ja auto piti piilottaa jonnekin, jos vaikka poliisit tulisivat kyselemään. Räikkösen Mersu jäi jemmaan pariksi päiväksi testien jälkeen.