Kimi Räikkönen tähdittää lonkeromainosta Japanissa

Hartwall aloitti Original Long Drink -juoman myynnin kesällä 2016 päivittäistavaraketjuissa Japanissa ja nyt marraskuussa myynti laajenee Japanin suurimpaan verkkokauppaan, Rakuteniin.Hartwall tukee juoman verkkokauppalanseerausta mittavalla PR-kampanjalla, joka pyrkii rakentamaan Original Long Drink -juoman tunnettuutta Japanissa F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen avulla.

Räikkönen esiintyy kampanjassa yleisölle täysin uudessa valossa; keskellä suomalaista luontoa, poissa salamavalojen räiskeestä. Tulevaisuudessa kampanjaa on tarkoitus laajentaa myös muihin Aasian maihin.

Aasian markkinoille suunnattu mainoskampanja ammentaa Räikkösen omasta elämästä, Original Long Drinkin ainutlaatuisesta asemasta suomalaisessa juomakulttuurissa ja suomalaisesta mielenmaisemasta.

Kampanjassa tullaan näkemään Kimi Räikkönen uudessa valossa, poissa kilparatojen salamavalojen välkkeestä. Mainosfilmi on kuvattu Räikköselle tärkeässä ympäristössä, suomalaisessa sielunmaisemassa, keskellä rauhallista luontoa.

Original Long Drink on suosikkijuomani Suomessa – vastaavaa ei löydy muualta maailmasta. Ylpeänä esittelen tätä suosikkijuomaani myös ulkomaalaisille, Kimi Räikkönen toteaa.

Hartwall Original Long Drinkin tuotepäällikkö Eeva Ignatiusin mukaan suomalaiset tunnetaan maailmalla omintakeisena kansana. Ihmiset ovat rehellisesti juuri sellaisia kuin ovat, ja Kimi Räikkönen on loistava esimerkki suomalaisesta oman tiensä kulkijasta.

Kimi Räikkösen kypärän visiirin takaa paljastuu mies, joka arvostaa Suomen luonnon rauhaa, nauttii saunasta, eikä myöskään kaihda avantoa. Original Long Drink sopii yhtälöön luonnollisesti, sillä Kimi Räikkönen on suuri aidon lonkeron fani ja aloite yhteistyöhön tuli Kimiltä itseltään, Ignatius summaa.